top of page
DSC_6241-Edit.jpg

ΒΙΟ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Αλευράκη (οι φίλοι με φωνάζουν Νάντια) γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης όπου και διαμένω τα τελευταία χρόνια με το σύντροφό μου, Βασίλη και τις 2 κόρες μας Νεκταρία και Κλέλια.

Σπούδασα Ιταλική Φιλολογία και έχω εργαστεί μέσα στα χρόνια και ως καθηγήτρια Ιταλικών αλλά και στο λιανικό εμπόριο κ την εστίαση.

Τίποτα από όλα αυτά, όμως, δεν ένιωθα να με γεμίζει, μέσα μου ένιωθα ότι κάπου αλλού βρίσκεται ο δρόμος μου, κάτι άλλο ήταν για εμένα...

Έτσι λοιπόν, όλα ξεκίνησαν μέσα από το δικό μου ταξίδι στην απελευθέρωση...

Τα περισσότερα τραύματα και οι περισσότερες πεποιθήσεις ήρθαν στο Φως για εμένα, μόλις έγινα μαμά, το 2014 όπου πολλές σχέσεις γκρεμίστηκαν, έπαθα κατάθλιψη, είχα χρέη και οικονομική αστάθεια και ενεργοποιήθηκαν και αυτό-άνοσα νοσήματα.

Μέσα στο σκοτάδι που βιώνα προσευχόμουν διαρκώς, καθώς τότε δε γνώριζα το δρόμο της πνευματικότητας, οι προσευχές μου επικεντρώνονταν στο να αλλάξει αυτή η κατάσταση με κάποιο τρόπο...

Μέσα μου μια φωνούλα μιλούσε και  παρόλο το σκοτάδι μου κατάφερα να την ακούσω και να οδηγήθω στη θεραπεία, μέσα από το δρόμο της πνευματικότητας.

 

Αυτό είναι το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει!

Καθώς απελευθέρωνα τα τραύματα και τις πεποιθήσεις που με μπλόκαραν από το να ζω τη ζωή που επιθυμώ λάμβανα τη δική μου ξεκάθαρη καθοδήγηση, ακολουθώντας τον Ανώτερο Σκοπό μου και ζώντας με ροή και χαρά, ώσπου μια μέρα είδα ένα ολοζώντανο όραμα στο οποίο στάθηκε μπροστά μου ο Διδάσκαλος Ιησούς μέσα σε μια ολόλευκη αύρα με λευκό μακρύ μανδύα και ολοκάθαρο πρόσωπο που χαμογελούσε και μου είπε "Εσύ θα μιλήσεις για Εμένα, θα πεις τη μόνη Αλήθεια που υπάρχει, πως τα πάντα είναι Ένα" και από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν πολλά ολοζώντανα οράματα με τον Ιησού.

Κάπου εκεί μπήκαν στη ζωή μου οι Αρχάγγελοι, και ολόκληρο το αγγελικό βασίλειο και άρχισα να κατανοώ πως πέρα από όλα όσα μπορούμε να αντιληφθούμε μέσω των 5 αισθήσεων υπάρχουν ολόκληροι κόσμοι που στηρίζουν, υποστηρίζουν, καθοδηγούν και εν-δυναμώνουν την Ανθρωπότητα.

 

Έτσι εκπαιδεύτηκα στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μια Αρχαία Ελληνική Διδασκαλία δοσμένη από Όντα του Φωτός σε Μύστες της Αρχαίας Ελλάδας, που φέρει πολύ δυνατά εργαλεία θεραπείας και αυτογνωσίας/αυτοβελτίωσης, καθώς επίσης, στο Αγγελικό Ρέικι και τις Αναδρομές για την απελευθέρωση του Κάρμα.

 

Έχω ενεργοποιήσει όλα τα κανάλια σύνδεσης και επικοινωνίας με τους Ουρανούς, λαμβάνοντας πάντα καθοδήγηση σε κάθε μου βήμα και

Σκοπός μου  τώρα είναι μέσα από την αγγελική θεραπευτική, ως αγγελικό κανάλι (Channeling) να γίνω συνοδοιπόρος όσων επιθυμούν να κάνουν το δικό τους εσωτερικό ταξίδι που οδηγεί στην Ελευθερία και τη Χαρά.

Πάθος μου είναι, να θυμηθούμε και να αφυπνίσουμε Όλοι μας την απεριόριστη Δύναμη που διαθέτουμε ως Θεϊκά Όντα και να οδηγηθούμε στη γνώση της Ενότητας!

 

Θυμήσου:

Είσαι Απεριόριστη Ψυχή!

 

Αγάπη και Φως

Νάντια

angels_path_by_nadia (5)_edited.jpg

ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?

ΉΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

bottom of page